26 juli 2010

Semester

Nejdå, jag har inte slutat blogga även om det känns som det. Har inte haft någon lust eller inspiration att blogga heller, men nu kanske den infinner sig igen..?
En endaste vecka kvar av semestern som hitills varit alldeles fantastisk med detta varma sköna underbara väder! Nu känns det som om sommaren är slut när termometern inte visar mer än 18-19 grader.
Mitt lilla hus har fått en inre beklädnad i form av en tapet (som jag inte vet vad den heter) jag fått hos min färgaffär. Det blev ganska bra, men har inte funnit ngn bra plats för den ännu. Kanske 7-åringen vill ha den och fylla ut med fotbollssgubbar, vi får se.                               Vi syns snart! Promise.

3 kommentarer:

Lotten sa...

Mm jag känner igen mig vid det där med blogglusten ;-) Jag börjar jobba igen idag... känns sådär! Det lilla huset blev fint tycker jag!

Kraam Lotten

LillaMy sa...

Tapeten är ritat av Hanna Werning och tillhör Linne´kollektionen.Jag har den svarta varianten i mitt vardagsrum.Min blogglust har varit och är i princip noll,kanske den återkommer kanske inte.Vi renoverar och har byggt ut och det tar all tid.Ha det gott

I Veras hus sa...

Lotten: Lusten har varit lika med noll. Men nu börjar den komma tillbaka så smått. Jag börjar jobba på måndag. Känns inte kul alls:( /Kram

LillaMy: Tack! Visste det var ngt med natur..Den är hursomhelst väldigt fin. Jag vet preciiiis hur du känner. Det blir som det blir.
/Kram