18 april 2008

Fyndfredag

är det också idag!

Följde med min syster till Susanne Molinder-på-Roomservice-på-TV som sålde ut prylar hon samlat på sig i sitt arbete.Där köpte jag tidigare tyger från Svenskt Tenn så billigt att man inte tror det.Idag fyndade jag en färdig kudde i tyget Mirakel/Josef Frank och ett fantastiskt ull-tyg i orange från Kvadrat/Divina.



Härlig färg eller hur? Jag ska sy ett överdrag av det till den här fotpallen som har ett marinblått tyg och inte alls passar in i det nya.



I en billighetsaffär dök den här upp! Lila har jag aldrig gillat, men jag såg framför mig hur bra den skulle gifta sig med den röda jag redan har, så det bidde en.Kombon är riktig läcker eller hur?

6 kommentarer:

Unknown sa...

Wow! Vilka läckra fynd du gjort!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Vintage Victoria sa...

Ohhh, jag vet knappt vad jag ska säga - Josef Frank tyget på kudden är min hemliga våta dröm! För att inte tala om den lilla Marimekko-skålen tillsammans med en dröm - ska vi byta hus för ett tag! Så lyxigt att få hänga med syrran o fynda! Ha en skön fredagskväll!

Alla bäckar små sa...

Ja, det var fina fynd du gjorde,mitt röda tyg med blommor blev min favorit!! Visas inom en snar framtid på min sida..:-)
Kram

Mys liv och hem sa...

Den kudden skulle jag vilja ha.Nån sån loppis kan jag se mig i stjärnorna efter här uppe :(.Hoppas att du får en skön kväll

Maria sa...

Inga billiga Josef F tyger härinte...kan inte låta bli att bli lite avundsjuk över sådana fynd. Har just suttit och tänkt att jag ska kolla om det går att beställa lite tyg från Svenskt tenn om jag kan ta mig råd med det...men det lutar i sånt fall åt EE:s elefanter...
Trevlig helg!

I Veras hus sa...

Birgitta- Ja, jag är riktigt nöjd med fynden.Fint reportage hos Persilja förresten!!

Victoria-Du har en del prylar som figurerar i mitt innersta också ska du veta...*S* Vi kanske SKA byta hus?? På en semester kanske..?*ler*

Sis-Har redan checkat in din sida.Riktigt fynd det där röda:-))

My-Känns riktigt skoj, fast det är ingen öppen-för-alla loppis, utan jag får tacka syrran för allt!

Maria-Kan man beställa tyger från Svenskt Tenn på nätet? Bra isåfall.Vilken elefant-färg blir det då?