02 april 2009

My bumling

Jag fyndade en golvbumling på blocket för ett tag sedan. Tyvärr var den chokladbrun, men jag tänkte att den skulle kanske hitta sin plats så småningom.
Det har den inte riktigt gjort. Brunt i kombo med vissa färger är väldigt fint, men inte hos oss verkar det som.
Efter 2 burkar sprejfärg blev den såhär:
Den här lilla pjäsen i silver (asfult) blev istället lagom till påsk pippigul:


This is my bumling that I found on our version of Craigslist(Blocket) and
it was really chocolate-brown. It didn't really fit in at our house so I transformed it into vanilla! It's more my flavour.. The silvery-deer(hate silvery things) turned, just in time for Easter, sunny yellow.

5 kommentarer:

Alla bäckar små sa...

Vart ju superfin!

hatte och matte sa...

Den va jättefin i brunt, men det fräschar alltid upp med ny färg. Jag kan ibland känna att gamla saker i plast känns orena och flottiga och det försvinner med ett nytt lager färg. Jag är i sprayartagen och har sprayat trista inredningsdetaljer, jag har samma gula som du har sprayat! Så härligt uppiggande det är med gult som är en färg som varit bannlyst i inredningssammanhang ett tag. Jättesnygg (ren, rådjur?)!

Lotten sa...

Wow! Vad fint det blev! Jag skulle verkligen vilja ha min bordsbumling vit istället... kanske vågar jag ändå?!

Kram Lotten

jonastuve sa...

Snyggt! När du sprayar om dina lampor: vad för slags färg använder du då? Extra värmetålig? Är det något mer man ska tänka på? Hade varit snällt om du hjälpa mig..

Veras hem sa...

Tack för era kommentarer!
Till Jonastuve: Har köpt vanlig(antar jag) sprejfärg på min färghandel bara. De har enbart de "vanliga" kulörerna. En bumling blir ju inte så varm på skärmen, men om man har en sådan lampa kanske man ska fråga & tänka efter före...? Jag har bara sprejat lampan tills jag kännt mig nöjd med färgen. Man ska akta sig för att spreja för nära, då rinner färgen och det går inte att ta bort(inte snyggt). Det går ju åt en del också eftersom mycket sprej "flyger" iväg ut i luften, så det är bra att tänka på mängden.
Håll dig utomhus!