08 maj 2009

Update on the extreme home-makeover

Allt går framåt (tur) och vi har hunnit en bra bit på väg.Just nu håller målaren på att spackla och sedan ska det ju förstås (vit)målas alltihopa.När han är klar blir det nytt innertak och en massa småbyggerier ska fixas.Slutligen golvet.


Minns ni denna bild? Utrymmet under vår altan som nu är inbyggd och ska bli hall:Invändigt i hallen

Invändigt från ytterdörren sett

Ja, vad är det där för hål undrar ni kanske? På översta bilden kan man se luckan med en röd dörr framför till höger i bild. Förr hade man sopsäcken därinne.Nu ska vi använda den till att ha skor i.Hyllor ska sättas upp inuti och en köksluckedörr framför.Fiffigt va?

Ytterdörren och sidoljusfönstret kom äntligen.Sitter på plats sedan några dagar tillbaka.Framför ytterdörren är en hel del fix innan det blir presentabelt och klart.
En trappa blir det framför, ett litet räcke på sidan av grundmuren, tak över dörren osv

Innanför dörren


En före-bild.Till vänster var ytterdörren tidigare ut till utrymmet under altanen, som nu alltså är inbyggd

En efter-bild.Fönstret du kan se skymta längst bort är samma fönster som i föregående bild.Öppningen till vänster är också densamma som på föregående bild och leder alltså in i hallen.Rakt fram ett sovrum och ett annat till höger.Det tredje sovrummet ligger längre till höger och i vägg med dessa två sovrum.
Some pictures from our renovation.

1 kommentar:

Lotten sa...

Oj oj...vilket jätteprojekt! Kan tänka mig att det är tålamodskrävande att bo mitt i detta med barn;-) Kul i allafall attfå se bilder på renoveringen!

Ha en trevlig helg!
Kram Lotten