05 september 2009

Extreme home makeover - After part 3

Minstingen (kommer han alltid vara, fast han fyller 7 om en månad)fick det största
rummet när vi gjorde om, men det är också placerat mera inne i huset och nära trappan som leder upp till mamma och pappa. Han har mera saker och leker på golvet utspridd med sina favoriter. De stora har verkligen rensat (de har inga samlartendenser som deras mamma) och vill i princip bara ha säng, belysning,stol, bord, matta och någonstans att ha böcker o dyl. Väldigt skönt.

Ett collage av några före och efter bilder:Skrivbordet/sekretären hittade jag på en loppisbutik i närheten och jag har ju funderat på vilken färg den ska få eg, men nu valde jag att låta den vara som den är. Det funkar.
Gula sänglampan fick jag av syrran, med ny sladd funkar den finfint!
Våningssängen blev ju målad vit i somras och jag kan inte fatta att vi väntat så länge med att måla den! Det enda nya är bokhyllan och plåtpallen.This post shows you a collage of the room of the youngest one in the house.
He got the biggest room of them all, but it's located more inside the house, close to the stairs which leads to mum and dad..He also has more stuff and toys and plays all over the floor. The older ones clean out with no second thoughts at all(not at all like their mum). They only want the basics in a bedroom.
The desk is a thriftfind (see the link above) covered with Pez! The yellow bedside-lamp is a gift from my sis, see the link. I painted the bunkbed white this summer.
The only new things are the shelve, IKEA:s Expedit and the white stool which is also from IKEA.

7 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Fint...retro. Har också en liten samlare...Milla:)

Anonym sa...

Fint...retro. Har också en liten samlare...Milla:)

Anonym sa...

Fint...retro. Har också en liten samlare...Milla:)

Veras hem sa...

Mittilivet- Tack..små samlare är roligt.

hatte och matte sa...

Jag ska försöka hitta en bumling, har ett tiotal kopior i plast, men det ser lite lyxigare ut med äkta. De blir ganska dyra på Tradera, iallafall de jag har spanat på, jag tror fortfarande att jag ska snubbla över en för en tjuga. =)
Jättefint kollage, har du gjort det i blogger?

info@upphandling.biz sa...

Hej, kul läsning!:) Hur går det med renoveringen? Fick ett bra tips, finns en aktör som åtar sig hela anbuds- och upphandlingsprocessen, vilket gör att man både spar tid och pengar! Det finns ju många som förmedlar hantverkare men ingen som åtar sig hela anbudsförfarandet och kvalitetssäkrar processen för att sedan välja ut den mest seriösa och konkurrenskraftiga aktören i form av hantverkare/byggföretag. Mer information finns på: http://upphandling.biz/ Tänkte höra hur du gått tillväga när du tagit in anbud?