11 november 2009

Wallpaper update

TACK för alla fina förslag jag fick av er när jag frågade om vilken tapet som ska väljas.
Kan härmed annonsera att det blir den svarta ändå. Den jag hade tänkt från början. När målare-Stefan bredspacklat väggarna så blev det väldigt mörkt och då började jag fundera om den svarta verkligen var den rätta..? Det var väldigt jämnt från er när jag frågade om det skulle vara svart eller vitt. De flesta tyckte nog den svarta, men med tanke på ljus så kanske ändå den vita var bättre..? Ungefär så resonerade ni. Jag med.

Bestämde mig då för att dryfta med målare-Stefan himself. Han var helt inne på den svarta. Därför att allt annat blir och är vitt. Trappan är kritvit, golvet är schackrutig klinkers, övriga väggar blir vita och omkringliggande rum har vita väggar och ljusa golv. Den svarta blir häftigare då och gör sig mer rätt ansåg han. Han har rätt. Black it is! Maken har helt överlåtit till mig vilken tapet det blir, så jag har tur att jag slipper fråga honom också. Han litar tydligen helt på att det blir bra.

Vilken tur att jag har 15% på tapeter i "min" färgaffär. Nu ska här bara mätas.I decided to go for the black one. Talking about wallpaper. I thought it might be too dark with the black one, who was my first choice, but after asking around I decided to go for that anyway. Thanks for all the suggestions.

2 kommentarer:

Lotten sa...

Mm det kommer att bli skitfint rent ut sagt!

Anonym sa...

varfor inte:)